AD: Wehrmann na terugkeer tóch definitief verkocht door Feyenoord

AD: Wehrmann na terugkeer tóch definitief verkocht door Feyenoord

Gepubliceerd: zaterdag 26 juni 2021 om 17:52za 26-06-2021 om 17:52

Laatste update: zaterdag 26 juni 2021 om 18:03za 26-06-2021 om 18:03

De terugkeer van Jordy Wehrmann bij Feyenoord heeft niet lang geduurd. De 22-jarige middenvelder vertrekt definitief naar het Zwitserse FC Luzern, dat hem in het voorjaar al huurde van de Rotterdammers.

Luzern lichtte zijn koopoptie in de huurovereenkomst met Feyenoord niet en Wehrmann sloot tijdens de start van de voorbereiding aan in Rotterdam-Zuid. Hij was echter niet van de partij tijdens het eerste oefenduel met AA Gent, dat zaterdagmiddag gespeeld werd. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord nu alsnog een akkoord bereikt met de Zwitsers. Hoe hoog de transfersom is uitgevallen, is niet bekend.

Wehrmann doorliep de Feyenoord-opleiding, werd tussentijds al verhuurd aan FC Dordrecht en maakte vorig seizoen zijn officiële debuut in het eerste elftal. Uiteindelijk is hij tot negen Feyenoord-optredens gekomen. De stadionclub probeert met de geïncasseerde transfersom een aanvallende versterking te financieren, ook met het oog op het verwachte vertrek van Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws