Griekse krant pakt uit met Haaland-uitgave van 500.000 euro, spits slaat terug

Griekse krant pakt uit met Haaland-uitgave van 500.000 euro, spits slaat terug

Gepubliceerd: zaterdag 26 juni 2021 om 18:50za 26-06-2021 om 18:50

Volgens de Griekse krant Sportime heeft Erling Haaland het er flink van genomen tijdens zijn vakantie in Griekenland. Hij zou in zes uur tijd een half miljoen euro hebben uitgegeven en vervolgens een fooi van 30.000 euro hebben achtergelaten. Maar Haaland zelf noemt het 'fake news'.

Volgens Sportime was Haaland op het Griekse Mikonos, een klein eiland nabij de Egeïsche Zee. De rekening was in een paar uur tijd (Sportime rept van vijf à zes uur) opgelopen tot maar liefst 500.000 euro. En bij vertrek liet hij een fooi van maar liefst 30.000 euro achter, zo claimt het althans.

Sportime, dat bijzonder trots is het dat bericht internationaal is opgepikt, wordt echter van repliek gediend door Haaland, die het nieuws ook gelezen heeft. Hij noemt het 'fake news'. '....Ik denk dat ze het hoofdgerecht vergeten zijn. Fake news', schrijft de Noorse spits.

Zelfs aan de ontkenning van Haaland besteedt Sportime een bericht. De krant stelt dat het nieuws honderd procent zeker waar is. 'Natuurlijk kan de grote ster van Borussia Dortmund dit niet bevestigen', schrijft Sportime.

'Wij zullen Erling vergeven voor het laatste gedeelte', doelt de krant op de 'fake news' van Haaland. 'Het is volkomen begrijpelijk.' 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws