Heracles en FC Emmen bereiken weer akkoord en doen aan keepersruil

Heracles en FC Emmen bereiken weer akkoord en doen aan keepersruil

Gepubliceerd: maandag 28 juni 2021 om 18:50ma 28-06-2021 om 18:50

Heracles Almelo heeft ingespeeld op het vertrek van Michael Brouwer naar FC Emmen. Robin Jalving bewandelt de omgekeerde weg en tekent een tweejarig contract in het Polman Stadion, met een optie voor een extra seizoen.

Brouwer speelt komend seizoen op huurbasis voor FC Emmen. Uitgerekend aan De Oude Meerdijk heeft Heracles zijn opvolger gevonden. Jalving doorliep de gehele jeugdopleiding van de Drentse club. "Robin is met zijn 21 jaar nog een jonge keeper met ontwikkelingsmogelijkheden. Daarmee past hij goed bij de visie van de club", vertelt technisch directeur Tim Gilissen op de clubsite. "Robin gaat de rol van derde keeper invullen. Koen Bucker heeft zich de afgelopen seizoenen goed ontwikkeld en schuift op zijn beurt door naar de positie van tweede doelman."

Jalving is blij met de nieuwe stap in zijn carrière. "Ik zat vanaf de O13 bij FC Emmen in de jeugdopleiding, die ik volledig heb doorlopen. Nu is het tijd voor een volgende stap. Ik heb hier met keeperstrainer Brian van Loo en Tim Gilissen gesproken. Er lag een ontwikkelingsplan voor me klaar, waar ik me in kon vinden. Ik wil net als Koen doorgroeien tot tweede doelman."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws