'Clash op de tribune: moeder Rabiot botst met families van Pogba en Mbappé'

'Clash op de tribune: moeder Rabiot botst met families van Pogba en Mbappé'

30-06-2021 07:14 Laatste update: 08:14
60

De moeder van Adrien Rabiot, Véronique Rabiot, heeft na de verloren wedstrijd van Frankrijk tegen Zwitserland mot gekregen met de familie van Kylian Mbappé en Paul Pogba. De Fransen werden na 120 minuten uitgeschakeld na penalty's. De moeder van Rabiot, die tevens zijn zaakwaarnemer is, uitte haar frustraties.

Dat meldt RMC Sport. Volgens het Franse medium is de moeder van Rabiot op de tribune 'gebotst' met de familie van Pogba, terwijl op beelden ook te zien is hoe de familie van Mbappé de wind van voren lijkt te krijgen. Het is niet precies duidelijk wat er daarvoor gebeurd is. Naar verluidt vroeg Rabiot's moeder hoe Pogba de bal kon verliezen waardoor Zwitserland uiteindelijk gelijk kon maken.

Na de strafschoppenserie moest ook de familie van Mbappé, die de beslissende penalty miste, eraan geloven. Ze vroeg zijn vader om hem opnieuw op te voeden en hem minder arrogant te maken. Daarnaast richtte ze de pijlen op journalisten vanwege hun houding jegens hem. Volgens RMC Sport was Veronique Rabiot zo'n twintig minuten in de buurt van de familie van andere spelers. Ze waren 'geschokt' door haar houding en vooral het moment waarop, vlak na de wedstrijd.

'De beveiliging vroeg de familie van Pogba al om rustig te doen, omdat ze negatief reageerden op de fouten van Adrien Rabiot', schrijft RMC.