Feyenoord heeft beet: Israëlische doelman is derde zomeraanwinst

Feyenoord heeft beet: Israëlische doelman is derde zomeraanwinst

30-06-2021 17:11 Laatste update: 17:14
195

Feyenoord heeft de opvolger van Nick Marsman binnen. De Israëliër Ofir Marciano heeft zichzelf voor twee seizoenen aan de Stadionclub verbonden, maakt Feyenoord woensdag bekend via de officiële kanalen.

Marciano keepte de voorbije vier jaar voor het Schotse Hibernian, maar is nu transfervrij. Komend seizoen moet hij in principe de back-up voor eerste keus Justin Bijlow worden. "Na het vertrek van onder meer Nick Marsman (die zich bij het Amerikaanse Inter Miami heeft gevoegd, red.) zijn we op zoek gegaan naar een doelman die het keepersteam en daarmee de selectie direct kan versterken. Ofir kan er niet alleen meteen staan als dat nodig is, maar brengt ook de gewenste ervaring mee", laat technisch directeur Frank Arnesen weten aan de Feyenoord-kanalen.

De sluitpost zelf is verheugd over zijn transfer. "Dit is zo’n grote club. Ik kijk er naar uit om mezelf hier te kunnen laten zien en wil belangrijk zijn voor Feyenoord. En ik kan niet wachten om de supporters te kunnen begroeten in een vol stadion", vertelt hij.

Marciano is na Guus TIl en de Noor Marcus Holmgren Pedersen de derde zomeraanwinst van Feyenoord.