Elia op dood spoor bij Utrecht: Ik heb andere keuzes gemaakt

Elia op dood spoor bij Utrecht: "Ik heb andere keuzes gemaakt"

30-06-2021 20:35
77

Eljero Elia lijkt voorlopig niet voor te komen in de plannen van FC Utrecht-trainer René Hake. De vleugelaanvaller is fit, maar was de opvallende afwezige tijdens de opening van de oefencampagne van de Domstedelingen.

Utrecht won met maar liefst 7-2 van het Belgische KV Mechelen, maar Elia was daar niet bij. De voormalig international is fit en had kunnen spelen, maar Hake is niet van plan om hem te gebruiken. "Ik heb andere keuzes gemaakt", laat hij optekenen in diverse media, waaronder het Algemeen Dagblad.

Vorig seizoen kwam Elia naar de Domstad met hoge verwachtingen, maar die heeft hij niet in kunnen lossen. Dat heeft te maken gehad met privéleed, een coronabesmetting en andere blessures. Het is nog niet duidelijk of de 34-jarige Leidschendammer deze transferperiode zal vertrekken bij Utrecht.

De oefenwedstrijd tegen Mechelen verliep uitstekend voor Hake en zijn team. Adrian Dalmau scoorde twee keer voor Utrecht en ook Moussa Sylla, Bart Ramselaar, Remco Balk en Gyrano Kerk zetten hun naam op het scoreformulier. Hugo Cuypers, de spits van de Belgen, maakte ook nog een eigen doelpunt.