RKC haalt Eredivisie-ervaring binnen: 'Hij toonde ons drive en ambitie'

RKC haalt Eredivisie-ervaring binnen: 'Hij toonde ons drive en ambitie'

Gepubliceerd: donderdag 1 juli 2021 om 11:16do 01-07-2021 om 11:16

Iliass Bel Hassani gaat voor RKC Waalwijk spelen. De aanvallende middenvelder heeft een contract voor één jaar met een optie voor nog een seizoen getekend en staat donderdag al op het trainingsveld.

Het binnenhalen van Bel Hassani stemt Frank van Mosselveld, algemeen directeur van de Waalwijkers, bijzonder tevreden. "Iliass is een creatieve middenvelder met specifieke, aanvallende kwaliteiten", zegt hij op de clubsite. "Dit, samen met zijn ervaring in het binnen- en buitenland is een toegevoegde waarde voor RKC. De drive en ambitie die hij ons heeft getoond, maakt dat we als RKC Waalwijk verheugd zijn om Iliass te mogen verwelkomen."

De 28-jarige middenvelder uit Rotterdam heeft al een aantal clubs achter zijn naam staan. Zo speelde hij in Nederland al voor Sparta, Heracles Almelo, AZ, FC Groningen en PEC Zwolle en kwam hij voor die clubs in totaal tot 154 Eredivisie-wedstrijden. Daarin kwam hij tot 22 doelpunten en 21 assists. Bel Hassani stond ook onder contract bij het Qatarese Al-Wakrah en Ajman Club uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws