Pedersen blij na eerste training in Rotterdam: 'Dat neem ik mee naar Feyenoord'

Pedersen blij na eerste training in Rotterdam: 'Dat neem ik mee naar Feyenoord'

Gepubliceerd: donderdag 1 juli 2021 om 18:49do 01-07-2021 om 18:49

Marcus Holmgren Pedersen is blij om bij Feyenoord te zijn. De twintigjarige rechtsback trainde donderdag voor het eerst mee bij de Rotterdamse club en werd meteen goed opgevangen door de spelersgroep.

"Ik vind de jongens in het team erg aardig", vertelt Pedersen vlak na zijn eerste trainingssessie bij Feyenoord tegenover de clubkanalen van de Rotterdammers. "Ik voel me hier comfortabel. Ik denk dat ik het hier naar mijn zin zal hebben."

"Dit is een goede stap is voor mij. Deze club is goed voor me is, net als de competitie. Er zijn hier veel jonge spelers doorgebroken", gaat Pedersen verder, waarna hij vertelt over zijn ervaringen bij zijn oude club Molde FK. "We hebben dit jaar in de Europa League gespeeld. Dat was een erg mooie ervaring. Ik heb tegen een aantal sterke teams gespeeld. Dat neem ik mee naar Feyenoord."

Pedersen vertelt ook wat de Feyenoord-fans van hem kunnen verwachten. "Ik ben een erg aanvallende rechtsback. Ik hou ervan om me in aanvallend opzicht te laten gelden. Met het team strijden voor een plekje in de top-drie, dat is mijn doel. Ik hoop natuurlijk ook dat we de Conference League-voorrondes overleven", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws