Ramalho hoorde 'veel verhalen' over PSV: 'Wist als kind al veel van de club'

Ramalho hoorde 'veel verhalen' over PSV: 'Wist als kind al veel van de club'

Gepubliceerd: donderdag 1 juli 2021 om 19:31do 01-07-2021 om 19:31

André Ramalho is nog steeds blij dat hij nu speler is van PSV. De Braziliaanse verdediger kent de club al sinds kleins af aan en hoorde veel goede verhalen over PSV én over de Eredivisie.

Voor de camera van ESPN vertelt Ramalho waarom hij voor een transfer naar de Eindhovense club heeft gekozen. "Ik ben hier naartoe gekomen om prijzen in een andere competitie te winnen", vertelt hij. "De Eredivisie is een erg goede competitie. Ik heb er ook veel verhalen over gehoord, net als over PSV. Als kind wist ik al veel van PSV. Dat kwam onder meer door de Braziliaanse spelers die hier actief waren. Er waren voor mij dus veel redenen om hierheen te komen. Ik ben blij met mijn keuze."

Bij PSV treft Ramalho ook Roger Schmidt, die hij goed kent. Daar vertelde Ramalho bij zijn presentatie ook al over "Ja, dat is fijn", vertelt de stopper. "Ik ken hem al lang van mijn tijd bij Salzburg. Hij was mijn eerste trainer op professioneel niveau. Hij was ook degene die me een kans gaf. Ik ben dus erg blij om weer met hem samen te werken."

PSV nam Ramalho deze transferperiode voor 2,5 miljoen euro over van Red Bull Salzburg. Daar was de 29-jarige verdediger een vaste kracht. Bij PSV lijkt Ramalho  samen met Olivier Boscagli het hart van de defensie te gaan vormen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws