Update: Ook Di Marzio weet van interesse: 'Tadic staat open voor AC Milan'

Update: Ook Di Marzio weet van interesse: 'Tadic staat open voor AC Milan'

02-07-2021 21:20 Laatste update: 03-07-2021 08:36
198

Dusan Tadic wordt door verschillende Italiaanse journalisten gelinkt aan AC Milan. De club uit Italië zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de Servische aanvoerder, doordat het nog altijd op zoek is naar een opvolger van Hakan Calhanoglu.

De Turkse middenvelder rondde onlangs de pikante overstap van AC Milan naar Internazionale af. Calhanoglu liep uit zijn contract bij Milan en tekende voor drie jaar bij de aartsrivaal. Door het vertrek van de middenvelder is Milan nu op zoek naar een waardige opvolger. Eerder werd de naam van Hakim Ziyech al genoemd.

Tadic zou dus ook tot de kandidaten op het lijstje van Milan behoren. Het is echter maar zeer de vraag of Tadic haalbaar is voor de Italianen. De Serviër heeft een contract tot de zomer van 2026 bij Ajax. Het plan is dat Tadic minimaal tot 2023 als voetballer actief blijft bij Ajax, waarna hij de mogelijkheid krijgt om zich op een trainerscarrière te richten.

Update: Ook de doorgaans goed ingevoerde Gianluca Di Marzio maakt melding van de interesse van AC Milan in Dusan Tadic. De Servische aanvaller ziet een overstap naar San Siro wel zitten, schrijft de Italiaanse transferexpert. Er zijn al contacten tussen de Rossoneri en Tadic, maar het is nog niet duidelijk hoe Ajax tegenover een vertrek van zijn aanvoerder staat.