'Turkse belangstelling voor PSV-miskoop Bruma: twee clubs in de race'

'Turkse belangstelling voor PSV-miskoop Bruma: twee clubs in de race'

05-07-2021 13:09 Laatste update: 13:18
56

PSV kan Armindo Bruma mogelijk slijten aan een club uit Turkije. Besiktas wil de Portugese miskoop huren met een optie tot koop, terwijl ook promovendus Adana Demirspor in de markt is. Dat melden Turkse media, het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

PSV heeft Bruma in de etalage gezet: na een huurperiode bij Olympiakos besloot de Griekse club de optie tot koop niet te lichten, maar vanuit Turkije ziet men het wel zitten in de 26-jarige aanvaller. Besiktas wil Bruma een seizoen huren van PSV, met optie tot koop. De ambitieuze promovedus Adana Demirspor lonkt ook.

Wedden

Meer odds

Vanuit Adana klinkt echter een ander geluid. "We hebben Bruma niet ontmoet en zijn niet met hem in gesprek. Hij staat niet op onze lijst", laat clubpresident Murat Sançak weten aan Sporx.

Bruma speelt sinds 2019 bij PSV, dat twaalf miljoen euro voor hem overmaakte naar RB Leipzig. Een geslaagd huwelijk werd het niet: Bruma speelde 35 duels voor PSV, waarin hij goed was voor vijf goals en vier assists. Vorig seizoen scoorde hij negen keer voor Olympiakos.