AZ houdt Martins Indi definitief binnenboord: 'Een speler die ons sterker maakt'

AZ houdt Martins Indi definitief binnenboord: 'Een speler die ons sterker maakt'

Gepubliceerd: maandag 5 juli 2021 om 18:43ma 05-07-2021 om 18:43

AZ heeft Bruno Martins Indi definitief overgenomen van Stoke City. De 34-voudig Oranje-international tekent een contract voor vier jaar in Alkmaar. Vorig seizoen kwam Martins Indi op huurbasis al uit voor AZ.

Via de clubkanalen maakt AZ melding van de transfer van Martins Indi. Het is niet bekend wat de nummer drie van de Eredivisie betaalt voor de 29-jarige verdediger. Martins Indi is 'hartstikke blij' met zijn afgeronde transfer. "Ik heb nog veel te geven hier. Ik geloof ook in het project. Dat gaf voor mij de doorslag."

"AZ is een club die goed bij mij past", gaat Martins Indi verder. "De speelstijl en manier van werken spreekt mij enorm aan. Daarnaast kan ik bij AZ in de top van Nederland spelen en bovendien spelen we Europees voetbal. Het afgelopen seizoen smaakte naar meer."

Directeur voetbalzaken Max Huiberts is uiteraard blij met het de permanente komst van Martins Indi. "Bruno heeft afgelopen seizoen laten zien van meerwaarde te zijn voor AZ", vertelt hij. "Zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Daarnaast brengt hij leiderschap en veel ervaring met zich mee. Tegelijkertijd is hij heel erg gretig om te presteren. Bovendien is hij een linksbenige verdediger, waarmee wij onze opties in de defensie vergroten. Kortom, Bruno is een speler die ons sterker maakt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws