Bayern wil niet eindeloos ver gaan voor contractverlengingen: 'Hebben limiet'

Bayern wil niet eindeloos ver gaan voor contractverlengingen: 'Hebben limiet'

Gepubliceerd: maandag 5 juli 2021 om 19:37ma 05-07-2021 om 19:37

Laatste update: maandag 5 juli 2021 om 21:56ma 05-07-2021 om 21:56

Bayern München wil niet eindeloos ver gaan voor het verlengen van de contracten van Leon Goretzka en Kingsley Coman. Dat vertelt algemeen directeur Oliver Kahn op een persconferentie.

"We zijn in gesprek", wordt Kahn door BILD geciteerd over de contractsituatie van Coman (contract tot medio 2023) en Goretzka (contract tot medio 2022). "Topspelers willen natuurlijk goed betaald worden, daar zijn we niet naïef in. Maar je zag het met Alaba: op een gegeven moment kunnen we niet verder te gaan."

Doordat het contract van Alaba niet werd verlengd, kon de Oostenrijker transfervrij naar Real Madrid vertrekken. Kahn wil de zaak echter niet anders aanpakken dan toen. "Als club moet je een filosofie hebben. We hebben een limiet. Het zijn absolute topspelers, maar ook hier hebben we duidelijk onze grenzen aangegeven."

Met name Goretzka wordt de laatste tijd in verband gebracht met een vertrek bij Bayern. Manchester United heeft naar verluidt interesse in de dynamische middenvelder. The Red Devils willen Goretzka als eventuele opvolger van Paul Pogba halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws