Update: Roda heeft beet en bevestigt komst van AZ-keeper

Update: Roda heeft beet en bevestigt komst van AZ-keeper

Gepubliceerd: dinsdag 6 juli 2021 om 14:54di 06-07-2021 om 14:54

Laatste update: dinsdag 6 juli 2021 om 15:26di 06-07-2021 om 15:26

Rody de Boer wordt de nieuwe keeper van Roda JC. De 23-jarige Hagenaar, die vorig seizoen nog op huurbasis voor De Graafschap uitkwam, komt over van AZ en gaat voor drie jaar tekenen in het Parkstad Limburg Stadion.

Dat weet De Limburger. Volgens de regionale krant is De Boer al medisch gekeurd in Kerkrade en zal het niet lang duren voor hij een driejarige verbintenis heeft ondertekend in de Oostelijke Mijnstreek. Vorig seizoen stond de keeper nog met De Graafschap tegenover Roda in de kwartfinale van de Keuken Kampioen Play-offs. De Limburgers wonnen toen met 3-2.

VoetbalPrimeur meldde eerder al dat de onderhandelingen tussen De Boer en Roda in een vergevorderd stadium waren. Clubs uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie waren in hem geïnteresseerd, maar hij kiest dus voor het ambitieuze project van trainer Jurgen Streppel. De goalie had nog een contract voor één jaar bij AZ en het is onduidelijk of Roda dat moet afkopen.

Update: Roda JC heeft de transfer van Rody de Boer wereldkundig gemaakt. In een filmpje van de Kerkraadse club is te zien dat de doelman gearriveerd is in het Parkstad Limburg Stadion en dat hij een 'formulier nieuwe werknemer Roda JC' heeft ingevuld. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws