Tadic maakt definitief einde aan geruchten: 'Ik blijf bij Ajax, mijn droomclub'

Tadic maakt definitief einde aan geruchten: 'Ik blijf bij Ajax, mijn droomclub'

Gepubliceerd: dinsdag 6 juli 2021 om 19:32di 06-07-2021 om 19:32

Laatste update: dinsdag 6 juli 2021 om 19:42di 06-07-2021 om 19:42

Niet alleen Marc Overmars, ook Dusan Tadic zelf heeft bevestigd dat hij geen transfer gaat maken. De Serviër werd de afgelopen dagen gelinkt aan AC Milan, maar blijft bij zijn 'droomclub'.

Verscheidene media pakken dinsdag, tijdens het oefenduel tussen Ajax en Quick'20, uit met een verklaring van Tadic. "Ik blijf bij Ajax, dat is mijn droomclub", wordt hij geciteerd door Voetbal International. "Ik speel voor Ajax en ik heb te veel plezier om weg te gaan bij deze ploeg. Het is een van de mooiste clubs ter wereld."

Zondag sprak Overmars zich al uit. De directeur spelersbeleid liet tegenover VI weten dat hij niet van plan was om mee te werken aan een transfer. "Onze aanvoerder zal dit jaar niet vertrekken", was zijn duidelijke commentaar op de AC Milan-links. "Hij is zo belangrijk voor de club, in meerdere facetten. Hij is het cement tussen de stenen. Het is dus een duidelijke nee van onze kant, hij is niet te koop."

Tadic kwam in 2018 over van Southampton en heeft Ajax sindsdien bij de hand genomen. De linkspoot was in 149 officiële wedstrijden goed voor 76 goals en zeventig assists en won twee keer de dubbel met Ajax. Na zijn eerste seizoen signeerde hij een contract, dat hem tot 2026 in Amsterdam houdt: Tadic krijgt van Ajax de gelegenheid om zijn trainerscarrière op te starten, zodra hij stopt met voetballen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws