Transfer naar Milan gaat niet door voor Tadic: 'Hoe kan ik teleurgesteld zijn?'

Transfer naar Milan gaat niet door voor Tadic: 'Hoe kan ik teleurgesteld zijn?'

Gepubliceerd: dinsdag 6 juli 2021 om 21:21di 06-07-2021 om 21:21

Laatste update: dinsdag 6 juli 2021 om 22:09di 06-07-2021 om 22:09

Dusan Tadic is inderdaad benaderd door AC Milan. De Servische captain van Ajax kreeg via zijn zaakwaarnemer lucht van de Italiaanse interesse, maar zal in Amsterdam blijven.

Afgelopen week sijpelden de berichten door dat de Rossoneri contact hadden gezocht met Tadic en diens agent. Dat blijkt te kloppen. "Ze hebben zich bij mijn agent gemeld en een bod gedaan", zegt de aanvaller tegenover De Telegraaf. "Dat vind ik mooi, omdat er respect uit spreekt. Het is een geweldige club, die net als Ajax een geweldige historie heeft."

De Serviër kreeg van Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, te horen dat hij niet weg mocht. "Hij heeft me niet gebeld, maar is bij me langsgekomen op de club. Marc en de trainer willen me niet kwijt en het is fijn dat ze zo veel vertrouwen in me hebben. Het is een extra motivatie om iets terug te geven aan de club en aan de mensen die in me geloven."

Teleurstelling dat de transfer niet doorging is er echter niet bij Tadic. "Nee, nee, nee. Hoe kan ik teleurgesteld zijn als ik voor mijn droomclub speel? Ik ben er trots op dat ik dit shirtje aan heb. Ik hoop dat de jonge spelers in de selectie ook beseffen hoe groot en mooi Ajax is. Het is niet voor niets dat ik hier al sinds jongs af aan van droom."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws