'Ik blijf graag bij Ajax, gesprekken met Premier League-clubs hoef ik nu niet'

'Ik blijf graag bij Ajax, gesprekken met Premier League-clubs hoef ik nu niet'

07-07-2021 14:47
39

Ajax raakt commercieel directeur Menno Geelen voorlopig niet kwijt. Hij kiest ondanks interesse uit de Premier League voor een langer verblijf in Amsterdam.

Geelen laat aan Ajax Showtime weten vereerd te zijn door de Engelse belangstelling. "Het was mooi om van hen te horen dat ze positief over je zijn en concreet willen spreken over een overgang. Maar ondanks dat werken in de Premier League zeker mooi zal zijn, hoef ik die gesprekken nu niet."

"Ik blijf voorlopig gewoon heel graag bij Ajax", vervolgt Geelen, die onverminderd ambitieus blijft met Ajax. "We zijn bezig met een plan om Ajax structureel te laten aanhaken bij de Europese top. Daar willen we als commercie, en dus ik als eindverantwoordelijke, ons steentje - al is die klein in vergelijking met mijn voetbalcollega's - graag aan bijdragen."

Geelen is sinds 2010 actief bij Ajax: eerst als accountmanager op de sponsorafdeling en later als hoofd sponsoring. Vijf jaar geleden begon hij aan zijn klus als commercieel directeur bij Ajax. Sindsdien maakten de Amsterdammers grote stappen op commercieel vlak.