Geen transfer, maar nieuw contract bij PSV: 'Wil niet weten of er interesse was'

Geen transfer, maar nieuw contract bij PSV: 'Wil niet weten of er interesse was'

Gepubliceerd: woensdag 7 juli 2021 om 18:54wo 07-07-2021 om 18:54

Olivier Boscagli richt zich bij PSV op de positie van centrale verdediger. De 23-jarige Fransman speelde vorig seizoen ook een paar keer als controleur, maar hij heeft een duidelijke voorkeur.

Boscagli vertelde eerder nog daar te spelen waar coach Roger Schmidt hem nodig heeft, maar dat hij wel in gesprek wilde over zijn rol komend seizoen. "Die discussie moet nog steeds worden gevoerd", lacht hij in gesprek met Voetbal International. "Maar voor mij is het duidelijk, mijn positie is natuurlijk centraal achterin. Zo ben ik in de jeugd ook opgeleid. Ik wil me focussen op één positie, maar als de trainer mij een keer nodig heeft op het middenveld dan kan ik er spelen."

Boscagli verlengde onlangs zijn contract bij PSV tot medio 2025. "Ik weet niet of er interesse in me is geweest, maar dat wil ik ook niet weten. Ik ben gefocust op PSV en na het vorige seizoen heb ik met mijn zaakwaarnemer het jaar geanalyseerd. Daarna heb ik met John de Jong en Toon Gerbrands gesproken. Zij wilden verlengen, voor mij was het direct duidelijk het te doen. Ik heb daar niet lang over na hoeven denken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws