Linssen moet nieuw nummer aanvragen na Berghuis-klucht: 'Het ging helemaal los'

Linssen moet nieuw nummer aanvragen na Berghuis-klucht: 'Het ging helemaal los'

Gepubliceerd: donderdag 8 juli 2021 om 15:07do 08-07-2021 om 15:07

Bryan Linssen heeft een nieuw nummer moeten aanvragen na het uitgelekte screenshot van een Feyenoord-groepsapp. Door het grote aantal belletjes en berichtjes sloeg de mobiel van de dertigjarige aanvaller op tilt.

Anderhalve week geleden bleek dat Berghuis een groepsapp van Feyenoord had verlaten. Enkele spelers reageerden, waaronder Linssen. En dat heeft hij geweten: omdat zijn nummer niet helemaal was afgeschermd, werd de aanvaller bestookt met berichten.

"Het was niet meer bij te houden, dus ik heb mijn telefoon na een kwartier uitgezet. De dag erna heb ik een nieuw nummer gehaald", vertelt Linssen voor de camera van ESPN. "Ik weet niet wat ik allemaal kreeg toegestuurd. Om de seconde werd ik gebeld of kreeg ik een berichtje. En ik werd in groepsapps gegooid, die ook weer helemaal losgingen. Dus je kunt wel nagaan hoeveel berichten ik heb gekregen."

Linssen was verrast door het uitlekken van de groepsapp. "Zoiets verwacht je niet. Het was alleen wel een off-season groepsapp, dus niet zozeer de groepsapp waar wij nu in zitten. We weten dat Steven er niet uit ging omdat hij geen afscheid van ons wilde nemen. Het had andere redenen. Het was vervelend dat het uitkwam."

Het screenshot was koren op de molen van veel voetbalvolgers, omdat Berghuis bezig is met een overstap naar Ajax. Feyenoord dreigt de aanvoerder voor vier tot acht miljoen euro kwijt te raken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws