Verratti praat mond voorbij en lijkt volgende megatransfer PSG te bevestigen

Verratti praat mond voorbij en lijkt volgende megatransfer PSG te bevestigen

08-07-2021 15:17 Laatste update: 19:08
42

Marco Verratti heeft op de persconferentie van Italië voor zijn beurt gesproken: de Italiaanse middenvelder leek de aanstaande transfer van Gianluigi Donnarumma naar zijn club Paris Saint-Germain aan te kondigen.

"Hij verdient het om bij een Europese topclub te spelen", begon Verratti tegenover de aanwezige pers. "Hij verdient de Champions League en het winnen van die prijs is ons doel. Ik ben blij om ploeggenoot van hem te worden bij Paris Saint-Germain. Hij is echt een toegevoegde waarde." De geruchten dat Donnarumma gaat tekenen bij de Parijzenaren zijn niet nieuw, maar de bevestiging van Verratti is op zijn minst opmerkelijk te noemen.

De kleine middenvelder stond ook stil bij de komst van Sergio Ramos, die deze week heeft getekend. "Hij is een echte kampioen. Hij heeft alles gewonnen in zijn loopbaan en kan ons echt gaan helpen. Ik ben blij dat hij voor het PSG-project heeft gekozen." Verratti en Ramos kennen elkaar alleen van onderlinge duels, maar Verratti kan niet wachten om mét de Spanjaard op het veld te staan. "Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie