'Mourinho laat acht spelers gaan bij Roma, Kluivert wijst Frans aanbod af'

'Mourinho laat acht spelers gaan bij Roma, Kluivert wijst Frans aanbod af'

09-07-2021 12:25
63

Justin Kluivert is een van de acht spelers die deze zomer mag vertrekken bij AS Roma. Trainer José Mourinho heeft de vleugelaanvaller niet nodig.

Dat meldt Sky Sport Italia. Het bericht van Sky komt niet als een verrassing. Mourinho nam Kluivert al niet mee in de voorbereiding, nu blijkt dat hij na drie jaar mag vertrekken uit Rome. De vraag is waar de toekomst van Kluivert ligt. Volgens Sky heeft OGC Nice hem op de korrel, maar heeft Kluivert het aanbod uit Frankrijk afgewezen.

RB Leipzig huurde Kluivert vorig seizoen van Roma, maar lijkt voor aankomend seizoen andere prioriteiten te hebben. De club zoekt nog een verdediger en wil spelers van de hand doen. En dus is de kans klein dat Kluivert daar terugkeert. "Dat zou ik leuk vinden. Ik heb al vaker gezegd dat ik me goed voel in Duitsland. De competitie en het team bevallen me erg goed, dus het voelt goed", zei Kluivert eind mei bij ESPN toen hem naar Leipzig werd gevraagd.

Andere clubs die genoemd werden zijn Olympique Marseille, AS Monaco, Valencia en VfL Wolfsburg. Kluivert heeft bij Roma nog een contract tot 2023. De andere spelers die mogen vertrekken zijn Pedro, Robin Olsen, Javier Pastore, Steven Nzonzi, Ante Coric, Davide Santon en Federico Fazio.