Arnesen noemt transferprioriteit van Feyenoord: 'We zijn echt dringend op zoek'

Arnesen noemt transferprioriteit van Feyenoord: 'We zijn echt dringend op zoek'

09-07-2021 17:10
120

Feyenoord is dringend op zoek naar een rechtsbenige centrale verdediger. De spoeling in de Rotterdamse defensie is dusdanig dun, dat technisch directeur Frank Arnesen stelt dat een nieuwe aanwinst voor deze positie momenteel de enige prioriteit is.

Dat vertelt Arnesen in gesprek met RTV Rijnmond. "Samen met het team van scouts zijn we echt dringend op zoek", aldus de technisch directeur. "We zijn daar druk mee bezig en ik hoop dat we snel met iets kunnen komen."

Arne Slot, sinds deze zomer trainer van Feyenoord, gaf eerder al aan dat de Rotterdammers een probleem hebben op deze positie. Wat daarbij niet helpt is dat Feyenoord krap bij kas zit. "We zitten natuurlijk in een lastige financiële situatie", zo erkent Arnesen. "Daarom hopen we natuurlijk wat te kunnen verkopen, anders ben je gelimiteerd tot transfervrije- of huurspelers."

Voor Arnesen is het wel belangrijk dat eventuele huurlingen voldoen aan een bepaald niveau. Ook kijkt hij uit naar de rentree van Lutsharel Geertruida. De verdediger is momenteel aan het revalideren van een knieblessure en hoopt in oktober weer aan te sluiten bij Feyenoord.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s