Ten Hag looft Danilo: 'Er kan nog veel gebeuren richting 1 september'

Ten Hag looft Danilo: 'Er kan nog veel gebeuren richting 1 september'

Gepubliceerd: zaterdag 10 juli 2021 om 07:33za 10-07-2021 om 07:33

Ajax-trainer Erik ten Hag is blij met de ontwikkeling die Danilo Pereira doormaakt. De Braziliaan meldde zich weer bij Ajax na een verhuurperiode bij FC Twente, waarin hij zich heeft laten zien. De vraag is of Danilo kans maakt op een plek in het eerste elftal van Ten Hag.

Ten Hag looft de inbreng van Danilo. "Wij gebruiken de voorbereiding om aan de selectie te werken", zei hij vrijdag op de persconferentie. "Het is nog een lange weg richting 1 september, dus er kan nog veel gebeuren. Maar Danilo heeft het vorig jaar uitstekend gedaan bij FC Twente, zeker in de eerste seizoenshelft. Hij heeft zich goed getoond, hij heeft kwaliteiten die ons kunnen helpen."

De kans bestaat dat Ajax zich op verschillende posities gaat versterken. Ten Hag gaat echter niet in op namen. "We kijken continu naar versterkingen omdat we een sterke selectie willen bouwen. In de basis hebben we die al."

Ajax speelt zaterdagmiddag een oefenwedstrijd tegen het Duitse SC Paderborn. Daarna wachten ontmoetingen met Anderlecht, Bayern München en RB Leipzig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws