Verhuurperiode bevalt goed: Roda JC kijkt naar nieuwe poging bij Feyenoord

Verhuurperiode bevalt goed: Roda JC kijkt naar nieuwe poging bij Feyenoord

Gepubliceerd: maandag 12 juli 2021 om 15:00ma 12-07-2021 om 15:00

Laatste update: maandag 12 juli 2021 om 15:26ma 12-07-2021 om 15:26

Roda JC is nog altijd geïnteresseerd in het overnemen van Dylan Vente. De club onderzoekt de mogelijkheden om hem op te halen bij Feyenoord. Vente heeft nog een éénjarig contract en mag vertrekken uit Rotterdam.

Vente werd vorig jaar door Feyenoord ook al verhuurd aan Roda. Dat is de partijen goed bevallen. In vijftien Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden kwam hij tot vier doelpunten en drie assists. Bij Roda kwam Vente beduidend beter tot zijn recht dan bij RKC Waalwijk, waar hij in zeventien wedstrijden niet scoorde.

Technisch manager Jeffrey van As van Roda bevestigde in maart al tegenover VoetbalPrimeur dat hij Vente graag langer wil behouden. Daar is niets aan veranderd. Hij onderzoekt de mogelijkheden om Vente opnieuw naar Kerkrade te halen. Daarbij liggen meerdere opties op tafel. Vente weet dat Roda met hem in zee wil en wacht de ontwikkelingen rustig af.

Vente heeft bij Feyenoord nog een contract voor één jaar. Roda is niet in staat om contracten af te kopen en kan daarnaast niet op tegen de salarissen die door Feyenoord worden betaald. Beide partijen zullen dus creatief om moeten springen met de situatie. Feyenoord staat in ieder geval wel open voor een vertrek van Vente, die in Rotterdam-Zuid nooit doorgebroken is.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws