Barça flirt met clubloze Messi en rakelt oude quote op: 'Wil hier altijd blijven'

Barça flirt met clubloze Messi en rakelt oude quote op: 'Wil hier altijd blijven'

11-07-2021 21:47
23

Kersvers Copa América-winnaar Lionel Messi zit alweer anderhalve week zonder club, maar FC Barcelona is hem nog lang niet vergeten. De Catalanen hebben zondagavond tijdens de EK-finale een ogenschijnlijk veelzeggende video gedeeld.

Hierin wordt het carrièrepad van Messi kort samengevat: van jeugdspeler tot wereldster. De video wordt afgesloten met een veelzeggende quote van de inmiddels 34-jarige Argentijn, uit zijn La Masía-tijd. "Ik zou hier graag voor altijd willen blijven."

Wedden

Meer odds

Mogelijk is dit een knipoog naar nieuws dat nog komen gaat. Barcelona is namelijk al tijdenlang bezig met een nieuw contract voor zijn boegbeeld. De Catalanen moeten eerst fors snijden in hun salariskosten voordat ze Messi in kunnen schrijven voor de competitie, maar volgens de laatste berichtgeving uit Spanje lijkt het de goede kant op te gaan.

Messi was in de tussentijd actief in Brazilië, waar hij met Argentinië streed voor zijn laatste kans op Copa América-winst. Die missie is geslaagd: Messi had met La Albiceleste al drie Copa-finales verloren, maar kon na een 0-1 zege op aartsrivaal Brazilië eindelijk een prijs winnen met zijn land.