De Jong knipoogt naar Ten Hag: 'Binnenkort 37, maar nog steeds beschikbaar, Erik'

De Jong knipoogt naar Ten Hag: 'Binnenkort 37, maar nog steeds beschikbaar, Erik'

Gepubliceerd: maandag 12 juli 2021 om 15:55ma 12-07-2021 om 15:55

Nigel de Jong is al ruim vijftien jaar weg bij Ajax, maar zal zijn jeugdliefde voor altijd in zijn hart blijven dragen. In de loop der jaren is hij zelfs een paar keer dichtbij een comeback in Amsterdam geweest.

Dat laat de 81-voudig Oranje-international weten in de Ajax Podcast. "Ik ben paar keer heel dicht in de buurt gekomen", aldus De Jong. "Het is uiteindelijk niet doorgegaan en dat had verschillende redenen, maar mijn zaakwaarnemer en ik hebben wel een paar gesprekken met het bestuur van Ajax gevoerd."

De Jong vertrok begin 2006 naar Hamburger SV en kwam later uit voor Manchester City, AC Milan, LA Galaxy, Galatasaray, FSV Mainz 05 en speelt inmiddels in Qatar. Het lijkt er sterk op dat hij ooit de cirkel rond gaat maken. "Waarschijnlijk niet meer als speler, want ik word binnenkort (op 30 november, red.) 37. Al weet je het natuurlijk nooit. Als je zit te luisteren: ik ben nog steeds beschikbaar, Erik", knipoogt hij naar Ajax-trainer Erik ten Hag. "Maar als ik terugkeer, wil ik deel uitmaken van de organisatie. Ik heb Amsterdams bloed, dat zal nooit uit mijn hart verdwijnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws