'Celtic, Basel én Torino willen Kroatische verdediger, Feyenoord leidt de dans'

'Celtic, Basel én Torino willen Kroatische verdediger, Feyenoord leidt de dans'

13-07-2021 13:38
83

De naam van Feyenoord is opgedoken in The Scottish Sun. Het Schotse dagblad maakt melding van de interesse van Celtic in de negentienjarige Kroaat Mario Vuskovic: Feyenoord dreigt The Bhoys en andere geïnteresseerden echter af te troeven, klinkt het.

De negentienjarige verdediger is dit seizoen doorgebroken bij Hajduk Split. Vuskovic ligt nog tot 2024 vast, maar het lijkt erop dat hij zijn geboorteland gaat verlaten: Celtic, Torino, FC Basel én Feyenoord worden met hem in verband gebracht. 'Feyenoord have jumped ahead of the queue', stelt The Scottisch Sun zelfs. De Rotterdammers, die druk op zoek zijn naar een rechtsbenige centrale verdediger, zouden momenteel de dans leiden in de strijd om de Kroatische jeugdinternational.

De overige Vuskovic-gegadigden gaan in elk geval geen last meer hebben van Celtic. De door rivaal Rangers FC van de Schotse troon gestoten club zag al twee keer een bod afgeslagen worden. "Ik heb er dicht op gezeten, maar op dit moment is het a little cold", laat zaakwaarnemer Craig Moore weten. "Hij werd ook gevolgd door Basel en Feyenoord, maar op dit moment is er geen beweging rondom Celtic."