Borussia Dortmund geeft duidelijk signaal af na Haaland-claim in Engelse media

Borussia Dortmund geeft duidelijk signaal af na Haaland-claim in Engelse media

Gepubliceerd: dinsdag 13 juli 2021 om 19:36di 13-07-2021 om 19:36

Borussia Dortmund benadrukt het opnieuw: Erling Haaland is niet te koop. De Noorse spits staat torenhoog op de lijst bij tal van topclubs uit Europa, maar de grootmacht uit Duitsland is niet van plan om mee te werken aan een vertrek.

Chelsea is een van de clubs die het vizier op Haaland gericht heeft en een bod voorbereiden. Dortmund neemt de berichtgeving voor kennis aan. "Er is niets nieuws te melden", zegt technisch directeur Sebastian Kehl tegen Sky. "Ik heb het ook gelezen. Het is duidelijk gecommunicerd naar hem en zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.): we rekenen op hem en willen het nieuwe seizoen ingaan met hem. Dat is duidelijk."

"Haaland wil graag spelen en voelt zich hier heel erg op zijn gemak. Hij is erop gebrand om aankomend seizoen veel goals voor ons te maken", benadrukt Kehl. Haaland heeft bij Dortmund nog een contract tot 2024. De Noor moet naar verluidt rond de 160 miljoen euro kosten, maar door een clausule in zijn contract is hij volgend jaar zomer voor veel minder op te halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws