Real-preses Pérez verder in het nauw: nu Ronaldo en Mourinho uitgekafferd

Real-preses Pérez verder in het nauw: nu Ronaldo en Mourinho uitgekafferd

Gepubliceerd: woensdag 14 juli 2021 om 08:45wo 14-07-2021 om 08:45

Laatste update: woensdag 14 juli 2021 om 08:51wo 14-07-2021 om 08:51

Weer is een audio-bestand van Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez uitgelekt. De Spaanse preses komt verder in het nauw door uitspraken over 'idioot' Cristiano Ronaldo en José Mourinho.

El Confidencial bracht dindag al uitspraken van Pérez over clubiconen Iker Casillas en Raúl González onder de aandacht. Ditmaal kraakt de voorzitter van de Koninklijke Ronaldo en Mourinho af. Het nieuwe materiaal komt volgens de krant uit twee gesprekken, waarvan de laatste van oktober 2012 dateert. Mourinho was destijds trainer van Real, Ronaldo de topscorer en absolute ster.

"Hij is gek", zegt de zakenman over de aanvaller. "Deze man is een idioot, een zieke man. Je denkt dat hij normaal is, maar dat is hij niet: anders zou hij niet doen wat hij allemaal doet. Al die onzin onder het toeziend oog van de hele wereld... Waarom denk je dat hij al die stomme dingen doet?"

Ook Mourinho en zaakwaarnemer Jorge Mendes krijgen de wind van voren. "Dit zijn abnormale personen met een vreselijk ego. Allebei verschrikkelijk verwend en ze zien de realiteit niet. Ze zouden nog veel meer geld kunnen verdienen als ze anders waren geweest. Dan hebben we het echt over veel geld, als het gaat om portretrechten. Maar met zulke gezichten, met dat uitdagende, mag niemand ze."

Een andere Portugees, Fábio Coentrão, komt er eveneens niet goed vanaf. "Het is een speler zonder hersenen en dat soort jongens worden opgegeten in Madrid. Op dit moment is hij shit en Mourinho is een idioot dat hij hem laat spelen. Het is niet dat hij niet goed wil spelen, maar Coentrão is een beetje achterlijk. Hij rijdt zonder rijbewijs... Dat gezegd hebbende, de druk was overweldigend voor hem. Dat is vervelend, maar anderen kijken daar niet naar, ze maken hem af. Zij zien gewoon dat hij shit is."

Pérez opende in een statement op de website van Real al de aanval op El Confidencial. De verbale schofferingen zouden in het geheim zijn opgenomen. 'Ik heb de zaak voorgelegd aan mijn advocaten, zij zullen zich nu beraden op eventuele maatregelen', liet hij weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws