RKC heeft met de komst van El Maach (21) keeperstrio voor komend seizoen compleet

RKC heeft met de komst van El Maach (21) keeperstrio voor komend seizoen compleet

14-07-2021 15:28 Laatste update: 15:42
21

RKC Waalwijk heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met een nieuwe doelman. De 21-jarige Issam El Maach tekent in Waalwijk een contract voor één jaar.

De jeugdige doelman, die voordat hij tekende bij RKC al enige tijd meetrainde met de club, kwam daarvoor uit voor in de jeugdopleiding van Ajax. Woensdagmiddag heeft de sluitpost zijn handtekening gezet onder een contract van één jaar, meldt RKC via de officiële kanalen.

Frank van Mosselveld, algemeen directeur van de Geelblauwen, is blij met de komst van El Maach. "De afgelopen periode heeft Issam in trainingen zowel de technische staf als clubleiding overtuigd van zijn kwaliteiten en talent", laat hij weten via de clubsite. "Als jonge doelman krijgt hij hier de kans om zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn blij met de komst van Issam, waardoor we het keeperstrio compleet hebben voor komend seizoen."

Eerder deze transferzomer verzekerde RKC zich al van de diensten van voormalig Manchester United-doelman Joel Pereira. De 25-jarige Etienne Vaessen maakt het Waalwijkse keeperstrio compleet.