Tadic verklaart Ajax weer de liefde: Ik ben klaar voor een nieuw succes

Tadic verklaart Ajax weer de liefde: "Ik ben klaar voor een nieuw succes"

16-07-2021 11:12
61

Dusan Tadic is dolblij met zijn contractverlenging bij Ajax. De Amsterdamse clubs plakte er vrijdag een jaar aan vast, waardoor de 32-jarige aanvoerder vastligt tot medio 2027.

Tadic lachte breeduit bij zijn contractondertekening. "Ik heb een extra jaar getekend. Ik ben heel blij. Ajax is mijn club. Ik voel me mooi bij Ajax, Ajax is de mooiste club van Nederland. Ik ben klaar voor een nieuw succes", zegt hij op de officiële website van Ajax.

Zijn doelen met Ajax zijn niet veranderd. “Wij willen hetzelfde doen: pak schaal, pak beker, naar de volgende ronde van de Champions League", aldus Tadic. "De fans zijn terug. Wij willen spelen voor onze mensen, dan is er extra energie. Wij willen samen succes hebben. Ook de Johan Cruijff ArenA is heel speciaal, alles is mooi. Wat ik zeg: wij willen mensen op de tribune, daar spelen wij voor. Met dit legendarisch shirtje, de historie, is het geweldig."

AC Milan ving afgelopen week bot bij Tadic. "Ajax is altijd mijn droomclub geweest. Toen ik klein was, had ik altijd shirtjes aan van Ajax. Ajax was altijd speciaal; met de historie, met de legendes, met de filosofie, met het ultra-aanvallende voetbal, met de jeugdacademie: altijd alles met Ajax is speciaal."