Ambitieuze Tottenham-manager sluit de deur: 'Hij is onze speler, punt uit'

Ambitieuze Tottenham-manager sluit de deur: 'Hij is onze speler, punt uit'

Gepubliceerd: vrijdag 16 juli 2021 om 18:32vr 16-07-2021 om 18:32

Het is vrijwel uitgesloten dat Harry Kane deze zomer nog vertrekt bij Tottenham Hotspur. De 27-jarige spits had zijn zinnen gezet op een transfer, maar de nieuwe manager van de Londenaren, Nuno Espírito Santo, spreekt duidelijke taal.

Kane reikte met Engeland tot de EK-finale, die werd verloren van Italië. Hij geniet daarom nog van een vakantie, maar daarna verwacht Espírito Santo hem gewoon terug bij Spurs. "Voor hem is het nu zaak om te herstellen en uit te rusten. Daarna kunnen we praten", zegt de Portugees, geciteerd door de BBC. Een transfer zit er echter niet in. "Hij is onze speler, punt uit. We hoeven nergens anders over te praten, ik kijk er naar uit om hem bij de selectie te zien."

Espírito Santo wil zijn sterspeler absoluut niet kwijt. "Harry is één van de beste spelers ter wereld, dat is alles wat ik hoef te zeggen. We hopen bij de club dat hij goed gaat herstellen tijdens zijn vakantie en als hij weer aansluit zal hij merken dat iedereen hier bezig is om beter te worden. Daar moet iedereen zich aan committeren. We zijn ambitieuze mensen, we willen het goed doen. En daarbij rekenen we op Harry." 

Volgens de BBC informeerde Manchester City in een eerder stadium bij Tottenham naar een transfer van Kane. Van een formeel voorstel kwam het echter niet. Manager Pep Guardiola van The Citizens gaf al aan dat de spits te duur is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws