'Als Bazoer en Tannane er niet zijn, moeten we ons spel veranderen'

'Als Bazoer en Tannane er niet zijn, moeten we ons spel veranderen'

17-07-2021 09:21
39

Bij Vitesse moet er nog het nodige gebeuren richting de voorrondes van de Conference League. Riechedly Bazoer en Oussama Tannane hopen op een transfer en trainer Thomas Letsch lijkt zich al neergelegd te hebben bij het vertrek van de twee sterkhouders.

Bazoer en Tannane komen niet meer in de plannen van Letsch voor richting het nieuwe seizoen. Vitesse speelde vrijdag een oefenwedstrijd tegen Schalke 04 (3-2 verlies). Bazoer zat vanwege maagklachten niet bij de selectie, Tannane mocht voor het gevoel nog wat minuten maken als invaller. 

"Als Bazoer en Tannane er niet zijn, moeten we ons spel veranderen", vertelt Letsch na het duel met Schalke in gesprek met De Gelderlander. "Dan denk ik onder andere aan het spel met de wingbacks. Dan denk ik aan een team dat als eenheid opereert. Een Mannschaft. Anderen moeten dan opstaan. Er zal bij Vitesse een andere rolverdeling komen. En een ander concept. Dat alles passen we nu in."

Letsch houdt ondanks het mogelijke vertrek van Bazoer en Tannane vertrouwen in een goed seizoen. De voorbereiding verloopt qua resultaten minder. "We worden hier getest. Dan noteren we vier nederlagen in vijf wedstrijden, maar ik maak me geen zorgen. Kijk door het resultaat heen. Ik zie de contouren van het nieuwe team ontstaan. Ik zie ook de vooruitgang. In fysiek en op voetbaltechnisch gebied."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie