Linssen ziet Feyenoord-opties toenemen: 'Ik heb een voordeel en een nadeel'

Linssen ziet Feyenoord-opties toenemen: 'Ik heb een voordeel en een nadeel'

18-07-2021 08:54
44

Bryan Linssen is niet bang dat hij uit de basis van Feyenoord verdwijnt door de komst van Alireza Jahanbakhsh. De dertigjarige Limburger maakt in de voorbereiding de nodige minuten als rechtsbuiten, maar dat ziet hij vooral als tijdelijke oplossing.

"De laatste keer dat ik op rechts speelde was volgens mij in mijn VVV-tijd. Dat is heel erg lang geleden. Ik zal er ook niet blijven staan, maar zolang ze me daar nodig hebben zal ik er spelen", zegt Linssen tegen ESPN. De opties voorin nemen wel toe door de komst van Jahanbakhsh. "Die hebben ze gekocht, dus ik ben er bang voor...", grapt de aanvaller. "Uiteindelijk hoop ik dat we heel ver gaan komen in de Conference League, waardoor je heel veel wedstrijden gaat spelen. Dan heb je iedereen nodig. En of ik dan op rechts speel, in de spits of op links, wat dat betreft is het een voordeel en een nadeel dat ik overal inzetbaar ben."

Coach Arne Slot lijkt Linssen in ieder geval tijdens het duel met Drita in de tweede voorronde van de Conference League hard nodig te hebben. Jahanbakhsh is niet op tijd fit, terwijl Luis Sinisterra geblesseerd uitviel tijdens de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. De ernst van de kwetsuur van de Colombiaan, is nog niet duidelijk.