Van den Brom baalt van scheidsrechter en Lang: 'Toch trapt hij er in'

Van den Brom baalt van scheidsrechter en Lang: 'Toch trapt hij er in'

Gepubliceerd: zondag 18 juli 2021 om 09:57zo 18-07-2021 om 09:57

John van den Brom baalt van de arbitrage na de nederlaag tegen Club Brugge in de strijd om de Belgische Supercup. Volgens de Nederlandse trainer van KRC Genk ging Noa Lang wel erg makkelijk naar de grond.

De oud-Ajacied werd kort na rust, bij een 1-1 stand, omver gelopen door Preciado. De scheidsrechter gaf een strafschop, waarna Lang het buitenkansje zelf benutte. Van den Brom voelt zich enigszins benadeeld. "De penaltyovertreding is wel heel licht. We weten dat Lang heel snel gaat liggen. Hij doet dat altijd, maar de scheidsrechter trapt er toch in", zegt hij tegen Eleven Sports.

De Genk-trainer, die Mike Trésor een basisplaats gaf en Carel Eiting liet invallen, baalt ook van de derde tegentreffer. "Nog erger vind ik dat we twee minuten later nog een doelpunt slikken." KRC Genk ging zo van een 0-1 voorsprong naar een 3-1 achterstand en verloor uiteindelijk met 3-2.

Voor Genk begint de competitie vrijdag met een uitwedstrijd tegen Standard Luik. "We werken toe richting de eerste week van augustus, wanneer de kwalificatie voor de Champions League wordt gespeeld. Daar worden dit soort fouten ook meteen afgestraft. Dat moet dus nog veel beter", aldus Van den Brom.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws