Misidjan over klassiek Gijp-fragment: 'Acht jaar weg, nog steeds herkend'

Misidjan over klassiek Gijp-fragment: 'Acht jaar weg, nog steeds herkend'

18-07-2021 13:53 Laatste update: 20:26
6

FC Twente-nieuweling Virgil Misidjan was als speler van Willem II letterlijk en figuurlijk een aanstormend talent, zag ook René van der Gijp. De Veronica Inside-analist kwam in 2013 niet meer bij toen hij Misidjan zijn 'brommer' aan zag zetten tijdens een wedstrijd tegen FC Twente, zijn huidige club: de inmiddels 27-jarige Brabander had het fragment ook gezien.

Misidjan heeft in de tussentijd carrière gemaakt in Bulgarije en Duitsland en is nog vaak herinnerd aan de video. "Ik ben bijna acht jaar weggeweest uit de Eredivisie, maar word toch nog herkend van dat fragment", lacht hij in gesprek met TC/Tubantia om de brommergeluiden van Van der Gijp. "Maak er maar een racemotor van."

Overigens had het niet veel gescheeld of Misidjan was weer in Bulgarije gaan voetballen. Toen zijn contract bij PEC Zwolle afliep, toonde zijn oude club Ludogorets weer interesse. "Het was een optie voor mij, ze voelen als familie." De vriendin van de buitenspeler hield hem echter in Nederland. "We waren destijds alleen, reisden naar Sofia, Varna, Burgas en reden geregeld naar Roemenië. Niets was te ver, nu hebben we drie jonge kinderen, dat is toch anders."

Misidjan stond eerder deze week VoetbalPrimeur te woord. Hij vertelde onder meer over zijn keuze voor FC Twente, zijn eerste weken in Enschede en zijn tijd in het buitenland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie