Goppel krijgt zijn zin: Roda JC bereikt akkoord over transfer van aanvaller

Goppel krijgt zijn zin: Roda JC bereikt akkoord over transfer van aanvaller

20-07-2021 09:00
49

Roda JC neemt afscheid van Thijmen Goppel. De club heeft met het Duitse SV Wehen Wiesbaden een akkoord bereikt over een transfer van de aanvaller.

Een transfer van Goppel was lang niet zeker, omdat Roda en Wehen Wiesbaden maar geen akkoord wisten te bereiken over de transfersom. Goppel wil de stap zelf graag maken en stak zijn ambitie ook niet onder stoelen of banken. Hij uitte zijn onvrede over het bedrag dat Roda zou eisen, naar verluidt een contractueel vastgestelde som van drie ton. "Als ik vorig seizoen dertig goals had gemaakt, was het een ander verhaal geweest. Nu is het prijskaartje onrealistisch. Kom, ik ben Messi niet", zei hij tegen Voetbal International.

Het laatste bod dat Wehen Wiesbaden heeft gedaan is echter door Roda geaccepteerd. Nu is het een kwestie van de puntjes op de i zetten. Goppel tekent dinsdag een contract voor meerdere seizoenen bij de Duitse club, die uitkomt in de 3. Bundesliga.

Goppel speelde in Nederland eerder voor NEC, ADO Den Haag en MVV. De rappe aanvaller was namens Roda goed voor zes goals en dertien assists in 37 officiële wedstrijden.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie