Opvallende Copa América-uitbarsting Messi: 'Ik zal hem altijd blijven respecteren'

Opvallende Copa América-uitbarsting Messi: 'Ik zal hem altijd blijven respecteren'

20-07-2021 09:20
42

De Colombiaanse verdediger Yerry Mina kreeg op de Copa América hoon vanuit onverwachte hoek: na zijn gemiste strafschop tegen Argentinië liet zijn oud-teamgenoot Lionel Messi zich gaan. Mina neemt het Messi echter niet kwalijk.

De halve finale van de Copa draaide uit op een penaltyserie. De Everton-verdediger tekende voor één van de drie Colombiaanse missers en kreeg dat vervolgens te horen van een opvallend getergde Messi: "Dans dan! Dans! Ga dansen! Dans nu! Dans!", schreeuwde de Argentijnse vedette hem toe. "Wat er met Leo gebeurde, kan op elk moment wel gebeuren. Zo is voetbal", wordt Mina geciteerd door Marca.

De centrale verdediger speelde in 2018 kortstondig samen met Messi, voordat hij FC Barcelona alweer verruilde voor Everton. "Ik ben hem nog steeds dankbaar voor de steun die hij me toen gaf en ik zal hem altijd blijven respecteren", aldus Mina. "Soms zit het mee, soms zit het tegen in het leven. Misschien komt er nog een moment dat ik revanche kan nemen, maar ik blijf kalm, omdat ik weet dat hij een goed mens is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie