Buitenspel: Messi stoot eeuwige rivaal Ronaldo van de Instagram-troon

Buitenspel: Messi stoot eeuwige rivaal Ronaldo van de Instagram-troon

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 09:38ma 19-07-2021 om 09:38

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Messi stoot Ronaldo van de troon
Lionel Messi heeft Cristiano Ronaldo van de troon gestoten op Instagram. De FC Barcelona-ster won vorige week de Copa América met Argentinië door in de finale Brazilië met 1-0 te verslaan. De 34-jarige aanvaller deelde na afloop een foto van hem met de trofee en die afbeelding kreeg al meer dan twintig miljoen likes op het sociale platform. 'Wat is dit waanzinnig mooi. Dit is geweldig, godzijdank dat we dit voor elkaar hebben gekregen. Wij zijn kampioenen', liet hij weten.

Met zijn ruim 20,7 miljoen likes is Messi nu de sporter met het populairste bericht ooit op Instagram. Die eer was tot vorige week weggelegd voor zijn eeuwige rivaal Cristiano Ronaldo. De Portugees plaatste op 25 november een foto van hem met Diego Maradona, kort na het overlijden van de Argentijnse voetballegende. Dat bericht staat nu op 19,8 miljoen likes. Met 315 miljoen volgers is Ronaldo nog wel de populairste persoon op het platform. Messi heeft 233 miljoen volgers.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws