De Graafschap pikt vijfde versterking transfervrij op bij concurrent Almere City

De Graafschap pikt vijfde versterking transfervrij op bij concurrent Almere City

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 13:22di 20-07-2021 om 13:22

De Graafschap heeft dinsdag zijn vijfde versterking voor het komende seizoen gepresenteerd. Mees Kaandorp, vorig seizoen uitkomend voor promotieconcurrent Almere City, heeft voor twee seizoenen getekend op De Vijverberg.

Kaandorp heeft de nummer vier van het vorige Keuken Kampioen Divisie-seizoen transfervrij verruild voor de nummer drie. "Met Mees halen wij een talentvolle jonge speler binnen, die toch al bijna 100 wedstrijden betaald voetbal (namens Jong AZ en Almere City, red.) in de benen heeft", laat manager voetbalzaken Peter Hofstede weten via de clubkanalen. "Hij kan op beide flanken uit de voeten. Wij hebben er vertrouwen in dat hij prima past in het spel dat wij voor ogen hebben."

De Graafschap versterkte zich eerder met oude bekende Hidde Jurjus (KFC Uerdingen 05), Danzell Gravenberch (Sparta), Giovanni Korte (SC Cambuur) en Hicham Acheffay (Grasshoppers). De Superboeren presenteerden bovendien Reinier Robbemond als nieuwe trainer. De Graafschap liep tijdens de voorbije twee seizoenen op schlemielige wijze promotie mis en wil komend seizoen alsnog de sprong naar de Eredivisie wagen: het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen wordt op zaterdag 7 augustus geopend met een thuiswedstrijd tegen Roda JC.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt drie keer scheepsrecht voor De Graafschap?

(483 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws