Update: ook Algemeen Dagblad meldt akkoord tussen Feyenoord en LASK Linz

Update: ook Algemeen Dagblad meldt akkoord tussen Feyenoord en LASK Linz

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 18:04di 20-07-2021 om 18:04

Feyenoord en LASK Linz hebben een akkoord bereikt over de transfer van Gernot Trauner. De centrale verdediger is volgens Oostenrijkse berichtgeving op weg naar De Kuip.

SPOX, dat afgelopen weekend voor het eerst melding maakte van de interesse van Feyenoord, meldt nu dat de clubs overeenstemming hebben bereikt over de transfersom. Het zou gaan om een transfersom van 'tussen de één en twee miljoen euro', afhankelijk van bonussen. Feyenoord en LASK maken momenteel de details in orde. Trauner zal ergens deze week medisch worden gekeurd in Nederland.

Trauner wil de stap naar Feyenoord graag maken, maar LASK Linz was aanvankelijk niet tevreden met het bod dat technisch directeur Frank Arnesen neerlegde bij de club. Dinsdag is er dan toch overeenstemming bereikt over een transfer van Trauner.

De 29-jarige Trauner stond hoog op de lijst bij Feyenoord. Trainer Arne Slot maakte er geen geheim van dat hij meer ervaring aan zijn selectie toe wil voegen.

Update: In navolging van Oostenrijkse media heeft ook het Algemeen Dagblad de overeenstemming tussen LASK Linz en Feyenoord over de transfersom voor Gernot Trauner bevestigd. 'Ingewijden rondom de onderhandelingen' hebben in gesprek met het Nederlandse dagblad laten weten dat alleen de contractonderhandelingen met de centrale verdediger een transfer nog in de weg zouden kunnen staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws