Boca-spelers op de vuist met tegenstander, stewards én Braziliaanse politie

Boca-spelers op de vuist met tegenstander, stewards én Braziliaanse politie

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 09:54wo 21-07-2021 om 09:54

Laatste update: woensdag 21 juli 2021 om 10:07wo 21-07-2021 om 10:07

Het treffen tussen Atlético Mineiro en Boca Juniors in Belo Horizonte is na afloop helemaal uit de hand gelopen. Op beelden is te zien hoe spelers en stafleden van de Argentijnse club op de vuist gaan met de Braziliaanse tegenstander én met de politie.

Boca Juniors ging op bezoek bij Mineiro in het kader van de Copa Libertadores. Net zoals de heenwedstrijd eindigde ook de return in Brazilië in 0-0. Strafschoppen moesten voor de beslissing zorgen, waarin Boca aan het kortste eind trok. De gemoederen liepen daarna hoog op.

Op beelden is te zien hoe de spelers van Boca met dranghekken en andere projectielen onder meer stewards, de spelers van Atlético Mineiro en de politie te lijf gaan. Volgens Braziliaanse media probeerden de Argentijnen de kleedkamer van Mineiro binnen te dringen, waar ook de arbiters bescherming hadden gezocht. De spelers van Boca wilden verhaal halen, omdat in hun ogen een zuivere goal kort voor tijd was afgekeurd.

De politie zette onder meer traangas in om Boca weer in het gareel te krijgen. De Argentijnen claimen op hun beurt dat ze werden geprovoceerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws