Slot wijst Feyenoord-captain voor komende duels aan: 'Dan kies ik pas definitief'

Slot wijst Feyenoord-captain voor komende duels aan: 'Dan kies ik pas definitief'

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 19:50wo 21-07-2021 om 19:50

Leroy Fer is voorlopig de nieuwe aanvoerder van Feyenoord, zo vertelt Arne Slot. Het is alleen nog geen uitgemaakte zaak dat de 31-jarige controleur annex verdediger de rest van het seizoen met de band om zijn arm speelt.

Op de persconferentie vertelt Slot over de aanvoerdersvacature bij Feyenoord, na de transfer van Steven Berghuis naar aartsrivaal Ajax. "Ik houd de hiërarchie zoals die was voorlopig in stand", vertelt Slot. Dat betekent dat Fer tegen FC Drita de aanvoerder van Feyenoord zal zijn. De Oranje-international was vorig seizoen namelijk de reservecaptain bij de Rotterdammers.

Het is echter goed mogelijk dat een andere Feyenoord-speler aanvoerder zal zijn bij het eerste competitieduel van de stadionclub. "Pas kort voor onze eerste Eredivisie-wedstrijd, als de selectie hopelijk helemaal rond is, kies ik mijn eerste aanvoerder", stelt Slot.

Feyenoord gaat donderdagavond in de voorronde van de Conference League op bezoek bij FC Drita. Een week later staat de return in De Kuip op het programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws