Oude bekende keert terug in de Eredivisie en tekent bij PEC: 'Goede verhalen'

Oude bekende keert terug in de Eredivisie en tekent bij PEC: 'Goede verhalen'

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 18:28do 22-07-2021 om 18:28

PEC Zwolle heeft in Gervane Kastaneer een nieuwe vleugelaanvaller. Dat heeft de club op de officiële kanalen bekend gemaakt. De 25-jarige Rotterdammer heeft voor twee seizoenen getekend in Zwolle en heeft een optie voor nog een jaar.

Kastaneer wordt overgenomen van Coventry City, dat hem niet meer nodig had. De Championship-club verhuurde hem het afgelopen half jaar al aan Heart of Midlothian en laat hem nu definitief naar PEC vertrekken. Eerder kwam de aanvaller al uit voor FC Dordrecht, ADO Den Haag, FC Eindhoven, Kaiserslautern en NAC Breda.

Met de transfer naar Zwolle krijgt Kastaneer de kans om zich weer in de Eredivisie te laten zien. "Met deze overstap ben ik heel blij. PEC Zwolle is een mooie club en ook van Gustavo Hamer, teamgenoot bij Coventry City, hoorde ik goede verhalen. Mijn positieve gevoel werd versterkt door de gesprekken met de trainer en technisch manager, waarna het voor mij een makkelijke keuze was om voor PEC Zwolle te kiezen."

Mike Willems, technisch manager van de Blauwvingers, legt de fans op de clubsite uit wat ze van de vleugelaanvaller mogen verwachten. "Met Gervane voegen we een aanvaller toe die op alle drie de posities voorin uit de voeten kan. Hij is fysiek sterk en heeft een constante drang naar voren. Daarmee past hij uitstekend in het voetbal dat wij komend seizoen willen spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws