'Champions League-transfer' pakt anders uit: Padt moet debuut nog steeds maken

'Champions League-transfer' pakt anders uit: Padt moet debuut nog steeds maken

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 19:16do 22-07-2021 om 19:16

Sergio Padt heeft voorlopig weinig plezier beleefd aan zijn transfer naar het Bulgaarse Loedogorets. De voormalig doelman van FC Groningen stond nog geen enkele wedstrijd in de basis bij zijn nieuwe club.

De 31-jarige Amsterdammer wacht derhalve nog altijd op zijn debuut. In de eerste voorronde van de Champions League kreeg Kristijan Kahlina de voorkeur en hij hield in beide wedstrijden tegen Shakhtyor Soligorsk zijn doel schoon. Tegen NS Mura in de tweede voorronde moet Padt dus weer op de bank plaatsnemen.

De Bulgaarse Super Cup werd afgelopen weekend ook al zonder inbreng van de Nederlandse doelman afgewerkt en dus is het nog maar de vraag of hij dit seizoen een basisplaats kan veroveren bij de Bulgaars kampioen. Shaquille Pinas zit in een vergelijkbaar schuitje. De van ADO overgekomen verdediger zat zelfs nog niet bij de wedstrijdselectie.

Een Nederlander die wel minuten krijgt bij Loedogorets is Elvis Manu. De aanvaller staat niet in de basis, maar viel tijdens de strijd om de Super Cup tegen CSKA Sofia (4-0 zege) wel in en mocht ook minuten maken in het heenduel met Soligorsk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws