Slot kiest voor Bannis in Feyenoord-spits: 'Hij heeft het heel goed gedaan'

Slot kiest voor Bannis in Feyenoord-spits: 'Hij heeft het heel goed gedaan'

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 20:56do 22-07-2021 om 20:56

Laatste update: donderdag 22 juli 2021 om 21:00do 22-07-2021 om 21:00

Naoufal Bannis heeft zijn basisplaats bij Feyenoord in het duel met FC Drita in de voorronde van de Conference League zelf afgedwongen. Dat stelt coach Arne Slot, die ontkent dat hij al een definitieve keuze heeft gemaakt voor de spitspositie.

Bannis strijdt met Robert Bozeník om een basisplaats bij de Rotterdammers. "Naoufal heeft het heel goed gedaan in de voorbereiding, dus hij verdient het om vandaag de kans te krijgen", zegt Slot tegen ESPN. Garanties krijgt de negentienjarige aanvaller niet, waarschuwt de trainer. "Of hij mijn eerste spits is? Vandaag zeker, haha. Voor hem geldt wat voor elke speler geldt: hij zal moeten presteren."

"Robert Bozeník heeft ook heel hard gewerkt, maar omdat hij bijna een jaar niet heeft gespeeld en door het EK - waar hij ook geen speeltijd heeft gehad - is hij later aangesloten. Ik heb dus gezien dat hij nog even langer de tijd nodig heeft." Slot kan ook Bryan Linssen nog in de punt zetten. "Daar heeft hij wel heel veel gespeeld, maar ik heb hem op rechts nodig omdat Steven Berghuis is vertrokken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws