Feyenoord maakt povere indruk: 'Ik vind Kökcü echt heel erg slordig aan de bal'

Feyenoord maakt povere indruk: 'Ik vind Kökcü echt heel erg slordig aan de bal'

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 21:57do 22-07-2021 om 21:57

Mario Been en Kees Kwakman zien Feyenoord nog geen indruk maken in het duel met FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League. De Rotterdammers wisten de ban voor rust niet te breken in Kosovo.

"Feyenoord is veel te slordig aan de bal en probeert eigenlijk alles door de as van het veld", steekt Been van wal in de studio van ESPN. De beste kans was voor Naoufal Bannis. "Dat soort kansjes moeten erin op dat niveau." De spitsen van Feyenoord kunnen de oud-trainer van de Rotterdammers niet bekoren. "Of hij nu speelt, of Bozeník: dat zijn niet de spitsen die Feyenoord beter maken. Dat zie je vanavond ook. En ik vind Kökcü echt heel erg slordig aan de bal."

Kwakman vindt dat er meer schort aan het spel van de ploeg van trainer Arne Slot. "Feyenoord mist ook nog gewoon een buitenspeler. Bryan Linssen staat dan op rechts, maar die staat eigenlijk alleen maar aan de binnenkant. Pedersen moet het steeds in zijn eentje doen. Het moet over links komen, anders komt er geen gevaar."

"Het is ook niet makkelijk, want zei staan met elf man op dertig meter van hun eigen goal. Maar Mario zei terecht vantevoren: het grootste probleem bij Feyenoord ligt aan de bal. Je mist echt creativiteit", aldus Kwakman.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws