'PSV zwaait ook Rosario uit: middenvelder onderweg naar Frankrijk'

'PSV zwaait ook Rosario uit: middenvelder onderweg naar Frankrijk'

22-07-2021 23:32 Laatste update: 23-07-2021 08:06
259

In navolging van Donyell Malen is ook Pablo Rosario op weg naar de uitgang bij PSV. De 24-jarige middenvelder staat voor een transfer naar OGC Nice, meldt Foot Mercato donderdagavond. Ook het Eindhovens Dagblad weet dat Rosario op een vlucht naar Nice is gezien.

Rosario staat - net als Malen en Denzel Dumfries - open voor een nieuw avontuur, maar tot dusver bleef het rustig rond hem. Nu lijkt er plots schot in de zaak te zitten. Volgens het Franse medium zal Nice de middenvelder vast gaan leggen. Rosario wordt in dat geval ploeggenoot van onder meer Calvin Stengs en Justin Kluivert, die deze zomer ook al de overstap maakten naar de ploeg van coach Christophe Galtier.

Rosario was vorig seizoen basisspeler bij PSV, maar met Marco van Ginkel en Davy Pröpper zag hij de concurrentie flink toenemen. Die laatste twee strijden om een basisplaats naast Ibrahim Sangaré. Tegen Galatasaray was er voor de eenmalig Oranje-international slechts een invalbeurt van een paar minuten weggelegd. Hij lijkt nu ook te zwichten voor de ambitieuze plannen van Nice, dat met Jim Ratcliffe een steenrijke eigenaar heeft.