Woerts over conflict Feyenoord en Advocaat: Je hebt ook kleine lettertjes

Woerts over conflict Feyenoord en Advocaat: "Je hebt ook kleine lettertjes"

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 11:43vr 23-07-2021 om 11:43

Sportmarketeer Chris Woerts heeft in de donderdagavonduitzending van De Oranjezomer extra duiding gegeven over het conflict tussen Feyenoord en oud-trainer Dick Advocaat. De Kleine Generaal claimt dat hij nog een bonus tegoed heeft nadat hij Europees voetbal wist af te dwingen met de Rotterdammers.

Feyenoord benadrukte echter dat het behalen van de Conference League-voorrondes niet viel onder de contractueel vastgelegde voorwaarden. Woerts wist eerder al te melden dat het ging om een bonus van circa honderdduizend euro. "In het contract staat duidelijk: hij moet Europees voetbal halen. Nou, dat heeft hij gehaald. Maar je hebt ook kleine lettertjes in dat contract hè?", voegde hij daar donderdagavond in De Oranjezomer aan toe. "Waarin staat dat hij het pas krijgt als Feyenoord geen verlies lijdt tijdens de Conference League. Dus dat is nog even rekenen dadelijk."

Of Advocaat zijn geld inderdaad gaat krijgen, is nog even de vraag. "Ik heb die clausule gezien: kwalificatie, staat er gewoon zwart op wit in. Maar de kleine lettertjes, dat zijn toch de doorslaggevende dingetjes in het contract", aldus Woerts.

Feyenoord startte donderdag in de tweede van in totaal vier Conference League-voorrondes. De uitwedstrijd tegen FC Drita uit Kosovo leverde een 0-0 gelijkspel op: de return in De Kuip staat gepland voor donderdag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws