'City weigert monsterbedrag te betalen voor Kane, maar wil absoluut toeslaan'

'City weigert monsterbedrag te betalen voor Kane, maar wil absoluut toeslaan'

23-07-2021 16:07
62

Manchester City is inderdaad van plan om Harry Kane los te weken bij Tottenham Hotspur, maar wil daar bij lange na geen 187 miljoen euro voor betalen. Dat meldt The Telegraph. Trainer Pep Guardiola hoopt goedkoper uit te zijn.

De Engelse krant weet dat City vastbesloten is om de spits deze zomer aan de selectie toe te voegen. De genoemde transfersom van 160 miljoen pond, omgerekend zo'n 187 miljoen euro, is de blauwe club uit Manchester echter veel te gortig. Guardiola hoopt dat die prijs veel lager uit kan en gaat vallen.

Naast de aankoop van Harry Kane moet ook Jack Grealish de gelederen in het Etihad Stadium komen versterken. De vleugelaanvaller van Aston Villa, die op het afgelopen EK de Engelse voetbalfans voor zich won, kan City samen met Kane een wat meer Engels karakter gaan geven.

Grealish moet echter ook wel wat kosten en dus is er voor Guardiola geen andere optie dan ook spelers te verkopen. The Telegraph schrijft dat Bernardo Silva op de transferlijst staat, maar dat er nog geen enkele club zich officieel gemeld heeft. De vraagprijs die rond de zestig miljoen euro ligt, is veel andere partijen te veel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie